alles voor een sterk merk

Wat is mijn ambitie? Wat maakt ons uniek en onderscheidend van de rest? Hoe bieden wij meerwaarde aan onze opdrachtgevers? En wie of wat willen wij bereiken met onze communicatie? Allemaal vragen die je jezelf stelt als ondernemer of als communicatiemedewerker. Vragen waarmee wij jou als full-service communicatiebedrijf goed bij kunnen helpen.

In de huidige wereld is er een overvloed aan communicatie. Jouw boodschap op de juiste manier bij je doelgroep krijgen is dan ook echt een specialistisch vak.

Samen met jou ontdekken we de meest waardevolle en onderscheidende kenmerken van jouw bedrijf en vertalen dit naar een sterk merk en effectieve communicatiemiddelen die concreet bijdragen aan jouw doelen.

Zodat jij kunt groeien, in welk opzicht dan ook.

Strategisch advies – je eigen communicatieplan

 

Vertelt jouw merk of communicatie het juiste verhaal? En bereik je hiermee de juiste klanten voor jouw onderneming?

Samen met jou achterhalen wij wat jouw bedrijf, merk of product nou zo onderscheidend maakt en ontwikkelen we een slim, creatief en effectief marketing- en communicatieplan, waarmee jij direct aan de slag kunt.

Al een strategie voorhanden? En nu?

Een strategie zonder plan en tactische vertaling naar middelen draagt uiteraard weinig bij aan jouw (bedrijfs-)doelen. Heb je al een strategie voorhanden en weet je niet zo goed hoe verder? Neem dan contact met ons op. Wij kunnen jouw merk- of communicatiestrategie verder uitwerken tot een plan met unieke content voor je online en offline communicatie die écht bijdraagt aan het succes van jouw bedrijf.

Design + DTP

 

Design is emotie. Een goed of slecht design kan hét verschil maken in het succes van een onderneming.

De eerste indruk is namelijk allesbepalend voor de emotie die iemand bij een merk, onderneming of product krijgt en dus doorslaggevend in het aantrekken en behouden van de juiste klanten.

Daarom hechten wij veel waarde aan de kracht van design in communicatie en zetten onze creativiteit en passie optimaal in om uit elke designopdracht het meeste resultaat te halen.

 

Webdesign, webdevelopment + webhosting

 

Hoe kan een website jouw merk, product of onderneming versterken?

Zowel met het oog op de vindbaarheid, als op de behoeften van jouw doelgroep is het van belang dat je website ook de juiste inhoud heeft, beveiligd is met een SSL-certificaat én responsief is. Vormgegeven merkcontent, teksten die de vindbaarheid in zoekmachines verhogen en die je doelgroep inspireren. Wij bouwen een unieke WordPress website die met jou mee kan groeien en zorgen ervoor dat je online communicatie bijdraagt aan jouw doelen. Voor een site die hart én hoofd verovert.

Wil je online helemaal ontzorgt worden, dan kun je ook je site en e-mails bij ons laten hosten. Wij beschikken over onze eigen hosting server van de nieuwste technische stand, waarmee wij een snelle en goed functionerende en veilige website kunnen garanderen.

Drukwerk, offset + digitaal

 

Ooit begonnen in 1930 als drukkerij, is drukken op papier nog steeds onze grote passie.

Door onze jarenlange ervaring en in-house productie van communicatie op papier kennen wij de échte waarde van kwaliteit, flexibiliteit en innovatie in communicatieoplossingen. Hierdoor kunnen wij onze klanten écht ontzorgen en adviseren op het gebied van de juiste drukwerktechnieken, afwerkingen, kleuren en materiaalkeuze. Voor drukwerk dat een échte blikvanger is voor je bedrijf en die jouw communicatie optimaal aanvult.

Wij bieden duurzame totaaloplossingen op de gebieden van huisstijl, drukwerk en specialistisch offset drukwerk en digitaal printwerk. Wij zoeken voor jou altijd naar de beste en meest prijsbewuste, efficiënte en duurzame communicatieoplossingen.

Direct Mail

 

Als je boodschap een persoonlijke en gerichte benadering nodig heeft, dan is direct mail een bewezen en effectief middel om met je klanten en prospects in contact te komen.

Een goede direct mail verrast, nodigt uit tot openen, bevat een aantrekkelijk aanbod en brengt jouw verhaal zowel in vorm als tekst over en is daarmee dé manier om weer even in het blikveld van jouw doelgroep te komen.

Persoonsgegevens kunnen bij ons in een beveiligde omgeving aangeleverd worden en worden volgens de AVG richtlijnen door ons verwerkt. Wij couverteren, sealen of steken je direct mail in enveloppen en kunnen ook de verzending van jouw direct mail compleet verzorgen.

Grootformaat print + sign

 

Sluit het interieur en exterieur van je onderneming wel aan op je merkidentiteit?

Grootformaat communicatiemiddelen hebben een grote effectiviteit in het bereiken van je doelgroep en geven je hiermee een memorabel onderscheidend vermogen.
Geef de identiteit van je onderneming meer uitstraling met grootformaat print & sign!

Fotografie, film & animatie

 

Met de juiste beelden (foto’s, video’s of animaties) geef je jouw onderneming een gezicht, waardoor je herkenbaar en aantrekkelijker wordt voor potentiële klanten.

Met beeld of film breng je je boodschap op een snelle en laagdrempelige manier over naar je doelgroep. Bewegend beeld en fotografie kan veelzijdig ingezet worden in je communicatie. De mogelijkheden zijn oneindig!

Producten fotograferen wij in onze eigen fotostudio, of naar wens op locatie. Voor overige fotografie, zoals bijvoorbeeld zakelijke portretten, evenementfotografie of bedrijfsrapportages hebben wij een vast team van specialisten die jouw belangrijke momenten in beeld brengen. Voor het maken van bedrijfsfilms en animaties hebben wij een flexibele schil van specialisten ter beschikking.
Trek de aandacht met beeld!

Tekst

 

Met een goede tekst kun je veel bereiken; emoties of discussies losmaken, iets uitleggen, iemand overtuigen, of juist aanzetten tot denken. Welke doelen wil jij graag bereiken?

Goede teksten zijn, naast je visuele merkidentiteit, één van de belangrijkste onderdelen van je communicatie. Teksten zijn dé stuwende kracht voor conversie. Wil je iets verkopen? Mensen informeren? Of gewoon een inspirerend verhaal vertellen? Een goede tekst zorgt voor meer leads, meer omzet én meer klanten!

Het schrijven van pakkende teksten met impact start bij het identificeren van jouw doelen en wensen. Het is daarnaast ook heel belangrijk dat de teksten naadloos passen bij je bedrijfsidentiteit. Want jouw merk is net zo uniek als je vingerafdruk en dé onderscheidende factor die ervoor zorgt dat jouw verhaal mensen aantrekt en meeneemt. De kracht van je merk, product of campagne wordt dus (mede) bepaald door sterke teksten.

De meeste nieuwe klanten werf je tegenwoordig online. SEO-vriendelijke teksten en het juiste gebruik van zoekwoorden zijn daarom essentieel voor het succes van je merk, product of campagne. Wij besteden daarom altijd extra aandacht aan SEO bij het schrijven van jouw teksten. Wat is jouw boodschap? Laat het ons weten en wij vertalen jouw verhaal naar pakkende en overtuigende teksten met impact!

Logistiek

 

Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij Hamers hoog in het vaandel. De zorg die wij dragen voor het creëren en produceren van jouw communicatieoplossingen trekken wij door tot en met de aflevering van het product.

Daarom verzorgen wij ook zelf de volledige logistiek voor onze klanten. Zo kunnen wij garanderen dat ons drukwerk correct, op tijd en zonder beschadigingen bij jou afgeleverd wordt.

Moet jouw drukwerk naar een derde partij voor verdere verzending of verspreiding? Geen probleem! Ook dit regelen we graag voor je.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!