Laat je inspireren!

Welkom op ons blog. Hier willen wij onze passie voor ons vak met jou delen door je mee te nemen in de oneindige mogelijkheden en veelzijdigheid van communicatie.

  • Wonderwijs is een innovatieve basisschool met een nieuwe organisatievorm, waarin gewerkt wordt met units in plaats van jaarklassen. Dit heeft als voordeel dat elke student zich zo optimaal mogelijk kan ontwikkelen. Voor dit unieke basisschool concept is een inspirerende merkidentiteit gecreëerd,

  • Studeer jij marketing communicatie en ben je op zoek naar een stage waarin je jouw online marketing en social media vaardigheden verder kunt ontwikkelen? Wij zoeken per direct een online marketing stagiaire voor een periode van 20 weken.

  • Hamers Grafische Communicatie is veelzijdig in duurzaamheid. Doordat wij alle disciplines in huis hebben voor je gehele communicatie, online én offline, bespaar je tijd, moeite en kosten.

  • In de huidige wereld is communicatie een constante factor. Met deze overvloed aan informatie je boodschap op de juiste manier bij je doelgroep krijgen is een specialistisch vak. Ons vak! Welkom in de wereld van Hamers.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!