Hallo, ik ben Sandra Hamers

People Management & partner

“Als mede-eigenaar en officemanager ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het bedrijf. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en ben vaak het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Doordat ik veel klanten goed ken en inzicht heb in wat er speelt in hun organisatie, kan ik snel schakelen, de juiste adviezen geven en hen in contact brengen met de juiste medewerker. Elke medewerker heeft bij ons zijn eigen specialisme, waardoor we klanten op de meest efficiënte wijze kunnen ondersteunen met zijn of haar specifieke communicatievraag. Met hart voor de zaak, het vak en onze klanten, probeer ik altijd de beste oplossing te vinden. Aandacht en korte lijnen vind ik daarbij zeer belangrijk.

Naast mijn werkzaamheden voor het bedrijf zorg ik er ook voor dat thuis alles op rolletjes loopt, met name voor mijn twee zonen Luuk (19) en Félipe (17). Beiden zijn opgegroeid in de drukkerij, net als hun vader, waarbij onze oudste zoon ook affiniteit heeft met ons vakgebied en daarvoor op dit moment een communicatieopleiding volgt.

In mijn spaarzame vrije tijd ga ik graag met vriendinnen op stap; steden, theaters en musea bezoeken of skiën en tennissen. Ook in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met het communicatie vak en heb hiervoor onlangs een reeks trainingen gevolgd op het gebied van storytelling, copywriting en marketing.”

Connect met mij op LinkedIn:
Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!