Hallo, ik ben Rémy Hamers

Eigenaar / CEO

“Het ondernemerschap is mij met de paplepel ingegeven. Ik ben letterlijk grootgebracht in de drukkerij van mijn vader Balt Hamers waar de liefde voor het vak is ontstaan. Vanaf mijn start in 1995 in het bedrijf heeft alles in het teken gestaan van digitalisering, technische verbeteringen van het drukproces en uitbreiding van de orderportefeuille. In de loop van de 21e eeuw heeft het bedrijf door verbreding van nieuwe specialismen, verruiming van kennis, het aantrekken van nieuwe specialistische medewerkers zich stap voor stap ontwikkeld tot een full service communicatie bedrijf.

Onze nieuwe pay off : alles voor een sterk merk is hetgeen waar wij als communicatiebedrijf voor staan. Vanaf het moment dat onze klant hun communicatie vraagstuk bij ons neerlegt adviseren wij in de juiste communicatiemix en zorgen aansluitend voor een passende uitvoering. Creatie én productie gaan daarbij hand in hand. En dat is de kracht van ons bedrijf en het onderscheidend vermogen in de communicatiewereld.

Ik ben er trots op dat ik samen met mijn vrouw en zakelijk partner Sandra én onze toegewijde medewerkers, dagelijks leiding mag geven aan dit fantastische bedrijf.”

Connect met mij op LinkedIn:
Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!