Hajnadi Installatietechniek Webdesign & Huisstijl Drukwerk

Hajnadi Installatietechniek Webdesign & Huisstijl Drukwerk

Uitgevoerde werkzaamheden:

Online communicatiestrategie, webdesign & -development, social media strategie

Het karakter van het bedrijf zichtbaar maken:
online gezicht tonen

Hajnadi Installatietechniek is een familiebedrijf met veel karakter. Het is ook een bedrijf dat zichzelf altijd opnieuw weet uit te vinden. Hajnadi Installatietechniek is van oorsprong een specialist in klimaattechnieken, maar heeft haar installatiediensten de afgelopen jaren uitgebreid met verschillende E-diensten, zoals alarmsystemen en camerabeveiliging voor bedrijven en particulieren.

 

Om het unieke karakter van het bedrijf, plus de uitbreiding van diensten en dus mogelijkheden voor hun opdrachtgevers beter te kunnen communiceren hebben we voor Hajnadi aan een nieuwe online communicatiestrategie gewerkt. De focus lag hierbij op het integreren van de bedrijfscultuur in alle communicatie uitingen en het promoten van de nieuwe diensten. Dit hield in dat we bij veel communicatie uitingen ook werken met beelden van echte medewerkers van Hajnadi en hen ook zelf te laten vertellen over het bedrijf.

 

Net als veel installatiebedrijven is Hajnadi continu op zoek naar geschikte nieuwe medewerkers. Door in de online communicatie op de website en social media meer gezicht en karakter te tonen van het bedrijf én vooral de vakmensen van Hajnadi laten we zien hoe het er achter de schermen aan toe gaat en hoe leuk het is om hier te werken. Hiermee willen we de juiste nieuwe medewerkers aantrekken, zodat het bedrijf kan blijven groeien.

Online met de juiste informatie de juiste doelgroepen bereiken

Na het bepalen van de te bereiken doelgroepen zijn wij aan de slag gegaan met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. De nieuwe website structuur moest zo compact mogelijk zijn en duidelijke customer journeys faciliteren waarmee de bezoekers binnen een paar klikken bij de voor hen relevante informatie kunnen komen. Hiervoor hebben we verschillende instapniveaus ontworpen, zodat je met één klik op de homepage al direct bij de juiste informatie kunt komen. De doelgroepen die Hajnadi met de online communicatie wil bereiken zijn zakelijke en particuliere klanten en daarnaast mensen die op zoek zijn naar een baan in de installatietechniek.

 

Naast webdesign hebben wij ook alle teksten voor de website herschreven om ervoor te zorgen dat het karakter van Hajnadi ook in de toon en taal van de website meer naar voren komt. Korte en beknopte teksten, duidelijke koppen en subkoppen, sprekende iconen in combinatie met krachtige call-to-action buttons in tekst en vormgeving zorgen ervoor dat de website bezoekers snel hun weg kunnen vinden in de website.

Hajnadi is sociaal

Hajnadi is een familiebedrijf dat sinds haar oprichting in 1959 een vertrouwd gezicht is geworden in de regio Zuid-Limburg. Als écht familiebedrijf heeft Hajnadi een hecht team van technische vakmensen aan zich weten te binden. Deze vakmensen zijn hét gezicht van Hajnadi. Zij zijn diegenen die elke dag weer op pad gaan naar klanten en opdrachtgevers en dus één van de belangrijkste schakels in het succes van Hajnadi Installatietechniek. Bij Hajnadi is het fijn werken, met veel plezier en humor. Dit merk je ook aan de hechte relaties en het feit dat veel medewerkers al vele jaren in dienst zijn. Zo’n bedrijfscultuur is natuurlijk goud waard, maar helpt ook bij het aantrekken van nieuw personeel.

 

Via de nieuwe website en verschillende social media kanalen promoten we, naast de verschillende installatiediensten en e-diensten ook de aantrekkelijke bedrijfscultuur van Hajnadi. Hiermee hoopt Hajnadi de juiste nieuwe mensen te kunnen aantrekken om te kunnen blijven groeien. Voor de social media kanalen van Hajnadi hebben we een contentplan samengesteld die gericht is op de drie bovengenoemde doelgroepen, maar die zich voornamelijk richt op het aantrekken van nieuw personeel. Hiervoor schreven wij o.a. blog en social media teksten en creëerden we een aparte “Werken bij Hajnadi” landingspagina op de website om de wervingscampagne te ondersteunen.

Al het drukwerk uit één hand

Naast alle online uitingen, verzorgt Hamers ook al jarenlang het ontwerpen en drukken van al het  huisstijl drukwerk van Hajnadi, zoals brochures, mappen, briefpapier, offertes en opdrachtblokken.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!