Gemeente Landgraaf Diverse Uitingen

Gemeente Landgraaf Diverse Uitingen

Uitgevoerde werkzaamheden:

Gemindezake // Kaarten // Roll-Up Banners // Brochures // Illustraties // Uitnodigingen // Digitale Banners

Een goede burger is een goed geïnformeerde burger

Voor de gemeente Landgraaf ontwerpen en realiseren wij uiteenlopende communicatie uitingen. Het is voor hen belangrijk om in contact te willen en moeten blijven met de burgers.

 

Zowel in print als digitaal zijn verzorgen wij diverse items waaronder de Gemindezake. Deze gemeentekrant verschijnt 12 keer per jaar en informeert/entertaint de burger met actueel lokaal nieuws, gebeurtenissen en activiteiten. Om iedere burger te bereiken is er gekozen om de Gemindezake zowel in print als digitaal uit te geven.

 

Voor de printversie betekent dit dat er wordt gezorgd voor de huis-aan-huis verspreiding zodat iedere burger in Landgraaf deze krant iedere maand op de deurmat heeft liggen. Daarnaast zijn er ook centrale afhaalpunten zoals supermarkten en andere overheidsgebouwen. Bij digitaal gaan we een stapje verder in het ontwerpproces van de krant. Het is van belang dat deze versie voldoet aan de toegankelijkheidseisen zodat ook blinde of slechtziende burgers toegang hebben tot de Gemindezake. Op deze manier heeft iedereen in Landgraaf toegang en iedere burger telt!

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!