Dienstapotheek OZL Merkidentiteit

Dienstapotheek OZL Merkidentiteit

Nieuwe locatie, nieuwe identiteit!

Uitgevoerde werkzaamheden:

Vormgeving en productie van nieuwe merkidentiteit en huisstijl onderdelen, webdesign en interieurdesign nieuw bedrijfspand

Een nieuwe identiteit; van concept tot realisatie

Dienstapotheek OZL is de voormalige Dassenburcht Apotheek (Nightcare) bij het Zuyderland Medisch Centrum in Heerlen. Bij Dienstapotheek OZL kunnen patiënten buiten de reguliere openingstijden van de eigen apotheken terecht voor medicatie. Na een grondige renovatie in het Zuyderland Medisch Centrum Heerlen kreeg de voormalige Dassenburcht apotheek een geheel eigen locatie in het nieuwe entreegebouw.

Startpunt: Merkidentiteit

De verhuizing van Dienstapotheek OZL van de tijdelijke locatie naar het vernieuwde entreegebouw van Zuyderland Medisch Centrum Heerlen was hét perfecte moment voor een frisse nieuwe identiteit die past bij de gloednieuwe locatie.

 

Voor Dienstapotheek OZL hebben we een volledig nieuwe identiteit ontwikkeld en geproduceerd. Het logo is een combinatie van een kruis en een pijl. Het kruis staat uiteraard voor zorg en de pijl die erin verwerkt is staat voor vooruitgang en genezing.

Een nieuwe merkidentiteit komt tot leven; de nieuwe huisstijl

De huisstijl bestaat uit frisse kleuren, in combinatie met een rustgevende en plezierige beeldtaal en fotografie. Deze identiteit is uitgevoerd in meerdere huisstijl en communicatiemiddelen, zoals briefpapier, visitekaartjes, enveloppen, stickers, muismatten, drieluikfolders en meer.

Offline identiteit vertaald naar online communicatie

Vanuit deze geheel nieuwe identiteit is er door ons ook een nieuwe website vormgegeven en ontwikkeld, waarbij de focus lag op het zo vindbaar mogelijk maken van relevante informatie voor de bezoeker.

Interieurdesign; een merk komt tot leven in de ruimte

Wij mochten naast de huisstijl onderdelen Dienstapotheek OZL ook ondersteunen in het tot leven brengen van de nieuwe identiteit in het interieurdesign van de nieuwe locatie. Wij hebben voor het nieuwe interieur diverse wandvisuals en bewegwijzeringsborden ontworpen en advies uitgebracht over het kleurgebruik van meubilair en overige interieuraankleding.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!