Hallo, ik ben Pitou

Office Pup

Ook ik wil mij graag even aan jullie voorstellen, ik ben Pitou een “echte” Australien Labradoodle.

Mijn baasjes hebben mij deze stoere jongensnaam gegeven omdat hij staat voor creatief – eigenwijs en lief. En aan deze karaktereigenschappen houd ik me dan ook goed want ook ik draag graag mijn botje graag bij aan Alles voor een sterk merk.

Ik ben begonnen als office pup, maar inmiddels alweer een echte puber en vind ik office dog nu veel beter klinken.

Bijna elke dag ga ik vrolijk mee naar ons bedrijf. Ik ben graag onder de mensen en van tijd tot tijd wat socializen ligt me wel. Onze medewerkers daag ik af en toe uit om even met mij te spelen of verleid ik met mijn ondeugende snuit voor een aai over mijn bol en een knuffel. Dat houdt hun gezonde geest creatief heb ik mij laten vertellen.

Verder vermaak ik mij met papierwerk versnipperen. Waanzinnig tof vind ik het om vanachter het raam, want over de drempel van onze drukkerij mag ik mijn pootje niet zetten, naar mijn collega Edgar te kijken. Als ik hem aan het werk zie achter al die draaiende machines daar gaat mijn staart spontaan van kwispelen.

Tussen de bedrijven door zorg ik dat ik aan mijn nodige rust toe kom en heb ik mijn eigen fijne plekje op kantoor bij mijn baasjes. Ik houd van lange wandelingen maken en lekker struinen in het bos dat houd mij fit en in vorm.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!