Hallo, ik ben Tim van de Kimmenade

Designer

“Mijn naam is Tim, een trotse Brabander, gelukkig getrouwd en vader van een jongen en een meisje. Samen met mijn gezin woon ik in Posterholt, waar we druk bezig zijn met de renovatie van ons nieuwe (oude) huis.

Mijn passie voor tekenen heeft me via het Grafisch Lyceum in Eindhoven naar de Akademie voor Kunst en Vormgeving St. Joost in ‘s-Hertogenbosch geleid, waar ik jaren geleden afstudeerde als grafisch vormgever. Met veel enthousiasme en liefde voor vormgeving, typografie, design en muziek heb ik mijn carrière opgebouwd. Ik heb ervaring opgedaan als zelfstandig ondernemer, gewerkt bij verschillende bureaus en heb nu mijn plek gevonden bij Hamers in Landgraaf. Hier zet ik me met veel plezier in voor conceptontwikkeling, grafische vormgeving en merkoplossingen. Alles voor een sterk merk!

Naast mijn werk ben ik een groot liefhebber van (harde) muziek en bezoek ik graag concerten en festivals. Ik geniet van de natuur tijdens fietstochten op mijn racefiets en blijf graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van kunst en design en beleef ik graag leuke dingen met mijn gezien.”

Connect met mij op LinkedIn:
Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!