Hallo, ik ben Sam Yzer

Junior Designer

“Ik ben gedreven om creatieve oplossingen te creëren die écht impact maken en deze te vertalen in doordacht design. Of het nu gaat om het ontwerpen van een campagne, het opmaken van een tijdschrift, het bewerken van foto’s, het opmaken van een visitekaartje of een uitdagende DTP-klus. Met veel energie en enthousiasme pak ik elke taak aan.

Diezelfde energie breng ik mee naar de sportschool, waar ik mezelf voortdurend uitdaag. Met de ambitie om aan een powerlifting-wedstrijd mee te doen, train ik elke week met meer gewicht en focus. Deze mentaliteit zie je ook terug in mijn werk: ik bijt me vast in elk project en werk door tot het doel is bereikt. Alles voor een sterk merk.

En over vastbijten gesproken: binnen Hamers sta ik ook bekend als dé Swiftie van het team. Net zoals Taylor haar albums tot in de puntjes perfectioneert, streef ik ernaar elk project met dezelfde aandacht en precisie af te ronden. Het geeft niet alleen extra plezier in mijn werk, maar ook die extra drive om nét dat beetje meer te doen voor de klant.”

Connect met mij op LinkedIn:
Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!