90 jaar aan ervaring in drukwerk, design & communicatie

Duurzame samenwerkingen sinds 1930

In 2020 vierde Hamers met trots haar 90-jarig bestaan.

Oorspronkelijk ontstaan in 1930 als Drukkerij Hamers en winkel voor kantoorbenodigdheden, heeft Hamers zich continu opnieuw kunnen uitvinden in de snel veranderende wereld van communicatie en design.

Creatief, flexibel, enthousiast en oplossingsgericht is waar wij voor staan. Dit is ons DNA en maakt dat wij in 2021 nog steeds blijven groeien.

Hamers is een van de weinige drukkerijen in Nederland die de economische crisis van 2007 goed heeft doorstaan. Wij hebben ons aanpassingsvermogen, passie en onze creativiteit optimaal ingezet en zijn inmiddels gegroeid tot een full service communicatiebedrijf, met een hecht en bevlogen team van specialisten die elke communicatie uitdaging aankunnen.

In 2016 is de handelsnaam daarom aangepast van Drukkerij Hamers naar Hamers Grafische Communicatie. Met deze naamsverandering, een groeiend aantal medewerkers en de uitbreiding van strategische en online communicatiediensten is Hamers een uniek bedrijf geworden.

Een volwaardig communicatiebedrijf waar je als klant nog steeds terecht kunt voor kwaliteitsdrukwerk en tegelijkertijd alles onder één dak vindt voor het ontwikkelen en verzorgen van al je communicatie uitingen.

Online én offline.

90 jaar jong en klaar voor de toekomst van communicatie!

Hamers – een écht familiebedrijf

1930

Oprichting van de Boek- & Handelsdrukkerij Hamers-Custers, gevestigd op Heereweg 1, door Rémy Hamers, de eerste generatie Hamers.

1935

De drukkerij groeit en verhuist naar een grotere bedrijfslocatie in de Kerkstraat (de huidige Heigank) te Nieuwenhagen, Landgraaf.

1959

Overname drukkerij door Balt Hamers, de 2e generatie Hamers.

1996

Overname van het bedrijf door Rémy Hamers, de 3e generatie.

2003

Sandra Hamers wordt officieel mede-partner van het bedrijf en neemt de financiële kant van het bedrijf over.

2007

Verhuizing naar een efficiënter en groter bedrijfspand in Landgraaf vanwege de uitbreiding van diensten en medewerkers.

2016

Om de uitbreiding van grafische communicatiediensten aan een breder publiek bekend te maken, verandert de bedrijfsnaam naar Hamers Grafische Communicatie.

2020

Hamers Grafische Communicatie viert haar 90-jarig bestaan. Ondertussen blijft Hamers zich innoveren en vernieuwen door het uitbreiden van communicatiediensten; van print en design tot full service on- & offline communicatiebedrijf.

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!