GRAFISCH ONTWERPEN

Van concept tot realisatie onderscheiden wij ons graag door een optimale zorgvuldigheid van al uw grafische communicatie.

 

Door een ijzersterk logo en een onderscheidende huisstijl te ontwikkelen zorgen wij voor een professionele uitstraling die bij uw doelgroep past en waar niemand omheen kan. Het is precies waar u de voorsprong haalt. Uw wensen zijn onze inspiratie. Wij ontwerpen en adviseren u op een wijze waarbij de grafische en technische mogelijkheden volledig worden benut en de kosten voor u worden bespaard.

 

 

 

 

DRUKKEN

Offsetdrukken is nog steeds een van onze voornaamste activiteiten. Daarmee zijn we ook groot geworden. Samen met onze Ryobi offsetpersen en onze uiterst vakbekwame drukkers staan wij garant voor kwaliteitsdrukwerk. In de offset druktechniek kunnen wij drukken op nagenoeg elk papier- en kartonsoort tot 400 grams/m2.  Offsetdrukken is ideaal geschikt voor drukwerk met een hoge oplage en drukwerk in Pantone (PMS) kleuren waar de kleurechtheid een grote rol speelt. Per order zullen we voor u berekenen wat de voordeligste manier van produceren is (drukken of printen) en u adviseren over de verschillende opties. Zo betaalt u nooit te veel en blijft de kwaliteit altijd gegarandeerd.

 

De afwerking oftewel 'de finishing touch' van onze producten gebeurt grotendeels in eigen huis. Hamers Grafische Communicatie beschikt over diverse afwerkmachines om uw producten te vouwen, rillen, perforeren, stanzen, pregen, vergaren en brocheren. Uw drukwerk voorzien van een laminaat of foliedruk hoort hierbij uiteraard ook tot de mogelijkheden.

 

 

 

 

PRINTEN

Hamers Grafische Communicatie beschikt over de Canon Imagepress 6010. Een zeer geavanceerde en kwalitatief hoogwaardige machine voor digitaal drukken.

 

Voordelen van digitaal drukwerk:

  • Bij digitaal drukwerk kunnen wij oplagen starten vanaf 1 exemplaar.
  • U hoeft geen grote voorraden te laten produceren die in uw archief opgeslagen moeten worden en dus geld kosten.
  • Herdrukken met kleine aanpassingen zijn snel en voordelig te realiseren.
  • 2 tot 4 uurs leveringen zijn (in overleg) mogelijk.
  • Mogelijk tot gepersonaliseerd drukken. Gepersonaliseerd drukwerk blijft een van de meest directe technieken om uw klanten en prospects te benaderen. Een originele en opvallende gepersonaliseerde boodschap staat nog altijd garant voor een reactie.

 

Per order zullen we voor u berekenen wat de voordeligste manier van produceren is (offsetdrukken of printen) en u adviseren over de verschillende opties. Zo betaalt u nooit te veel en blijft de kwaliteit altijd gegarandeerd. Een prijsbewuste, efficiënte en volwaardige uitkomst.

 

 

 

 

GROOTFORMAAT PRINT & SIGN

Grootformaat printen van banners, spandoeken, posters, borden, vlaggen etc. geven uw product of bedrijf extra uitstraling. De sterke impact van grootformaat zorgt ervoor dat de boodschap bij consumenten of uw doelgroep sterk blijft hangen. In te zetten voor bijv. uw buitenreclame, beursstands, in-store beleving, evenement, kantoor (wanddecoratie), etc.

 

Middels onze grootformaat printers zorgen wij voor afdrukken voor zowel binnen- als buitengebruik. Wij kunnen afdrukken op ieder gewenst formaat en op vele materialen. Uiteraard behoren 2 tot 4 uurs leveringen (in overleg) tot de mogelijkheden.

 

Met onze Summa snijplotter kunnen wij uw grootformaat printwerk contoursnijden.

 

 

 

 

ONLINE MEDIA

Wij ontwikkelen & bouwen websites én zorgen ervoor dat ze ook gevonden worden! Uw website is vaak het eerste beeld van uw bedrijf voor potentiële klanten. Wij ontwerpen graag middels een strakke en duidelijke vormgeving waarbij de bezoekers snel die informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn.

 

Hamers Grafische Communicatie kan u ondersteunen met uw online advertentiecampagnes en bij de productie van uw digitale magazine. Wij helpen u ook bij online contacten met uw klanten. Bijvoorbeeld door het verzorgen van e-mailings in uw eigen huisstijl.

 

Bij aanvang van een nieuw project, verdiepen we ons daarom eerst in wat uw bedrijf of organisatie doet en hoe het zich kan onderscheiden van zijn concurrenten.

 

Deze informatie is voor ons fundamenteel. Wat het project ook is dat we uitvoeren, het dient uw boodschap optimaal over te brengen. De (online) marketing op internet moet in het verlengde liggen van uw andere uitingen zoals uw winkel of brochures waarbij uw huisstijlelementen zoals foto gebruik, logo’s, kleuren, lettertypen etc. hierbij gelijk moeten zijn.

 

Het liefst bouwen wij websites geheel naar uw wensen én onderhouden deze ook voor u omdat in de praktijk blijkt dat veel bedrijven niet de tijd of de kennis hebben om hun internetpagina regelmatig bij te houden.

Indien deze kennis wel binnen uw bedrijf aanwezig is kunnen wij uiteraard ook een CMS website (content management systeem) voor u bouwen.

 

Wij verzorgen voor u de hosting en e-mail configuratie. Voor het gebruik van uw E-mail en website heeft u webruimte nodig. Deze ruimte is in het beheer van Hamers Grafische Communicatie. Eventuele problemen kunnen wij hierdoor snel en adequaat oplossen. Bij afname van een website of webshop wordt er een hostingpakket voor u aangemaakt. Met dit pakket kunt u e-mailadressen aanmaken en bieden wij aangepaste ruimte, afhankelijk van het doel van uw website.

 

werk bekijken?

 

 

 

PRODUCT FOTOGRAFIE

Uw producten fotograferen wij in onze fotostudio. Hierbij is de belichting precies zo opgesteld dat de unieke eigenschappen van uw product naar voren komen. Door middel van doordachte compositie en diverse nabewerkingstechnieken creëren wij een beeld waar uw doelgroep door aangesproken wordt.

 

Beeldbewerking is hierbij een groot onderdeel van het proces. En niet alleen in 'correcties', want vaak kan zelfs het onmogelijke mogelijk worden gemaakt.

werk bekijken?

 

 

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek?

Copyright © 2016