Web Developer (24 – 36 uur)

 

Functieomschrijving

Je werkt samen met onze creatieve grafische vormgever die de websites ontwerpt voor onze klanten. Jouw taak is om de websites te ontwikkelen en zorg te dragen voor al de technische aspecten die hierbij komen kijken. Verder ben je verantwoordelijk voor het aanpassen en onderhouden van websites, het ontwikkelen van webshops en het inbouwen van 'membership area’s'.

 

Jouw profiel

Je kunt goed zelfstandig werken, je deelt je eigen taken in, houdt je hierbij aan deadlines en functioneert ook goed binnen een team. Je bent op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van webdesign en alles dat hiermee te maken heeft en speelt in op de behoeftes van de klant. Je ontwikkelt websites met de keyfocus op gebruikersgemak, vindbaarheid en veiligheid. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een probleemoplossend vermogen. Je bent nieuwsgierig aangelegd en bereid om jezelf te blijven ontwikkelen.

 

Wat bieden wij jou?

Je maakt deel uit van een hecht team waar veel ruimte is voor eigen inspraak en ontwikkeling.  Een contract voor lange tijd met een passend salaris conform grafische cao en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat verwachten wij van jou:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau
  • Minimaal twee jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie of aantoonbaar d.m.v. een spectaculaire portfolio
  • Goede kennis van WordPress
  • Kennis van HTML, CSS en jQuery/JavaScript
  • Kennis van back-end talen als PHP en MySQLis een pré
  • Kennis van SEO en SEA
  • Kennis van Social Media

 

Als je naast deze kennis ook nog enige ervaring hebt met andere vergelijkbare CMS systemen zoals Magento, Joomla of Drupal en je kunt werken met Adobe Photoshop en/of Illustrator dan ben jij die Web Developer die wij zoeken!

 

Stuur je motivatie en cv naar sandra@hamerslandgraaf.nl

 

 

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek?

Copyright ©