Vacature Projectmanager Communicatie

Hamers | Alles voor een sterk merk, is een vooruitstrevend en creatief full service communicatiebedrijf met denkers, doeners én makers. Het is een familiebedrijf opgericht in 1930.

Met onze brede kennis van traditionele en nieuwe media maken wij de verbinding tussen mensen en merken. Wij adviseren onze klanten in de zakelijke markt bij de juiste communicatiemix en zorgen aansluitend voor een passende uitvoering. Onze meerwaarde hierbij is dat wij alle specialismen in eigen huis hebben. Ongeacht hoe complex of ambitieus het idee of project ook is. Wij helpen opdrachtgevers hun ambities waar te maken.

Hamers wordt in de markt al jaren gewaardeerd als een prettige en betrouwbare zakenpartner die effectief oplossingsgericht werkt en haar afspraken nakomt. Doel voor de komende jaren zijn groei en verdere marktpositionering van onze totale dienstverlening.

 

Ter uitbreiding van ons Team zijn wij op zoek naar een:

 

Projectmanager Communicatie

Als eerste ken jij als geen ander het belang van communiceren in het algemeen. Het zit als het ware in je DNA. Je bent een commerciële persoonlijkheid die gericht is op het aangaan van duurzame verbindingen met bestaande en nieuwe relaties. Door op enthousiaste wijze en met liefde voor het vak, een grote mate aan inlevingsvermogen, kennis en kunde de wensen van onze klanten in de zakelijke markt te vertalen naar de meest passende communicatie-oplossing. Zo help je onze relaties hun doelgroep beter te bereiken en langdurig aan ons te verbinden. Je denkt in kansen, oplossingen en mogelijkheden. Je krijgt nog meer energie van het realiseren van mooie projecten en tevreden klanten.

 

Wat verwacht Hamers van jou?

Als projectmanager communicatie ben je in staat proactief projecten te leiden, het contact met onze zakelijke relaties te onderhouden en potentiële relaties met ons te verbinden.

Bij Hamers bezoek of ontvang je zakelijke relaties en prospects en achterhaal je in persoonlijke gesprekken snel de kern van de behoeftes van jouw (potentiële) klant. Hierna ga je samen met jouw collega’s aan het werk en zorg je voor een passende offerte. Je begeleidt en waakt over alle lopende projecten. Je bewaakt de levertijd van de orders, onderhoudt het contact met jouw klant en anticipeert op bestaande en nieuwe behoeftes. Ontwikkelingen in de markt volg je van nabij en je bent bereid om je te laten bijscholen op nieuwe gebieden.

En verder:

  • Heb je een HBO werk- en denkniveau
  • Minimaal 5 jaar commerciële ervaring in de communicatiewereld
  • Relevante IT-kennis. Kennis van Multipress/GRIPP is een pré
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Wat biedt Hamers?

Hamers is een vooruitstrevend en succesvol communicatiebedrijf voornamelijk werkzaam in Zuid-Limburg. Jij krijgt de kans om onderdeel te worden van een succesvol team en je kwaliteiten te ontwikkelen bij opdrachtgevers van naam.

En verder:

  • een fulltime dienstverband (36 uur);
  • een uitstekend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de Grafimedia CAO;
  • een ambitieus en informeel team. Wij schakelen snel door de korte lijnen en een open cultuur.

 

Interesse?

Mail je CV en motivatiebrief naar Sandra@hamerslandgraaf.nl 

Voor meer informatie over deze functie kun je telefonisch contact opnemen met Sandra Hamers: 045-5312273

Alle communicatie begint bij een goed gesprek!

Adres

Havikweg 3, 6374 AZ Landgraaf

Telefoon

+31 (0)45 531 22 73

E-mail

info@hamerslandgraaf.nl
Volg ons!