Op het ogenblik hebben wij een vacature voor de functie van:

Chauffeur (16-20 uur)

23.06.2022

Word jij ons visitekaartje op de weg?

Bij Hamers zijn we op zoek naar een chauffeur die 3 dagen (16-20 uur) in de week ons visitekaartje op de weg wil zijn!

Met al je vriendelijkheid en aandacht ben jij verantwoordelijk voor het vervoer van onze vers geproduceerde communicatiemiddelen naar onze klanten in heel Zuid Limburg. Onze eigen bedrijfsbus wordt jouw nieuwe werkplek.

Beschik jij over een rijbewijs en ben je op zoek naar een extra bijbaan? Neem dan snel contact met ons op!

Past deze baan bij jou? Solliciteer dan direct! Stuur een mail naar sandra@hamerslandgraaf.nl, t.a.v. Sandra Hamers met je CV en motivatie.

Over ons

Hamers | grafische communicatie is een effectief communicatiebedrijf met denkers en doeners die samen de verbinding leggen tussen mensen en merken. Door onze brede kennis van traditionele en nieuwe media adviseren wij onze klanten in de juiste communicatiemix en zorgen wij aansluitend voor een passende uitvoering. Creatie en productie gaan daarbij hand in hand. Van enkelvoudige producties tot complete creatieve crossmediale campagnes.
Daarbij staan onze klanten voorop!
Door een overvloed aan communicatie is het voor veel bedrijven niet eenvoudig om hun boodschap op de juiste manier bij hun doelgroep te krijgen. Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers in hun communicatiebehoefte en zorgen we met ons hecht team aan specialisten voor meerwaarde door het iedere dag weer opnieuw verzorgen van waardevolle communicatieoplossingen.