ONLINE MEDIA

Wij ontwikkelen & bouwen websites én zorgen ervoor dat ze ook gevonden worden! Uw website is vaak het eerste beeld van uw bedrijf voor potentiële klanten. Wij ontwerpen graag middels een strakke en duidelijke vormgeving waarbij de bezoekers snel die informatie vinden waarnaar ze op zoek zijn.

 

Hamers Grafische Communicatie kan u ondersteunen met uw online advertentiecampagnes en bij de productie van uw digitale magazine. Wij helpen u ook bij online contacten met uw klanten. Bijvoorbeeld door het verzorgen van e-mailings in uw eigen huisstijl.

 

Bij aanvang van een nieuw project, verdiepen we ons daarom eerst in wat uw bedrijf of organisatie doet en hoe het zich kan onderscheiden van zijn concurrenten.

 

Deze informatie is voor ons fundamenteel. Wat het project ook is dat we uitvoeren, het dient uw boodschap optimaal over te brengen. De (online) marketing op internet moet in het verlengde liggen van uw andere uitingen zoals uw winkel of brochures waarbij uw huisstijlelementen zoals foto gebruik, logo’s, kleuren, lettertypen etc. hierbij gelijk moeten zijn.

 

Het liefst bouwen wij websites geheel naar uw wensen én onderhouden deze ook voor u omdat in de praktijk blijkt dat veel bedrijven niet de tijd of de kennis hebben om hun internetpagina regelmatig bij te houden.

Indien deze kennis wel binnen uw bedrijf aanwezig is kunnen wij uiteraard ook een CMS website (content management systeem) voor u bouwen.

 

Wij verzorgen voor u de hosting en e-mail configuratie. Voor het gebruik van uw e-mail en website heeft u webruimte nodig. Deze ruimte is in het beheer van Hamers Grafische Communicatie. Bij afname van een website of webshop wordt er een hostingpakket voor u aangemaakt. Met dit pakket kunt u e-mailadressen aanmaken en bieden wij aangepaste ruimte, afhankelijk van het doel van uw website.

 

 

> terug naar overzicht

U kunt bij ons terecht voor o.a.

Briefkaarten

Wenskaarten

Kladblocs

Bedrukte Klappers

Geplakte Doosjes

Bureauleggers

Kalenders

Jaarverslagen

Boekenleggers

Stickers

Prijslabels

Catalogus

Verpakkingen

Placemats

Posters

Drieluikfolders

Tafelstandaards

Zelfkopiërend Sets

Loten

Consumptiebonnen

Banners

Sign

Belettering

Heeft u interesse in een oriënterend gesprek?

Copyright ©