Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij ook toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk hieronder onze actuele vacature(s):

Grafisch commercieel medewerker binnendienst

Als grafisch commercieel medewerker binnendienst ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten en de begeleider van alle binnenkomende opdrachten op het gebied van grafische communicatiemiddelen. Lees meer >

Hamers | grafische communicatie is een effectief communicatiebedrijf met denkers en doeners die samen de verbinding leggen tussen mensen en merken. Door onze brede kennis van traditionele en nieuwe media adviseren wij onze klanten in de juiste communicatiemix en zorgen wij aansluitend voor een passende uitvoering. Creatie en productie gaan daarbij hand in hand. Van enkelvoudige producties tot complete creatieve crossmediale campagnes.
Daarbij staan onze klanten voorop!
Door een overvloed aan communicatie is het voor veel bedrijven niet eenvoudig om hun boodschap op de juiste manier bij hun doelgroep te krijgen. Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers in hun communicatiebehoefte en zorgen we met ons hecht team aan specialisten voor meerwaarde door het iedere dag weer opnieuw verzorgen van waardevolle communicatieoplossingen.