Wij zijn Hamers | grafische communicatie

Een effectief communicatiebedrijf met denkers en doeners die samen de verbinding leggen tussen mensen en merken.

Met een hecht team van drukwerkspecialisten, vormgevers, copywriters, online designers, marketeers en signmakers zijn wij groot genoeg om elke opdracht op het gebied van online en offline communicatie aan te kunnen en klein genoeg om persoonlijk te blijven.

We hebben de ambitie om iedere dag weer opnieuw meerwaarde te bieden door met een grote passie voor ons vak en alle aandacht voor jou en je bedrijf te werken aan de meest uiteenlopende opdrachten op het gebied van communicatie. Met als doel effectieve communicatieoplossingen bedenken en te maken waarmee jij als ondernemer verder komt en jouw doel bereikt.

Het probleem van de markt >

Veel organisaties en bedrijven hebben verschillende leveranciers voor het verzorgen van hun online en offline communicatiemiddelen. Deze werkwijze vergt veel tijd en energie in het aansturen van alle leveranciers, zorgt daarnaast voor onnodige kosten en levert vaak ook nog eens een inconsequente profilering of merkidentiteit op.

Onze visie >

In de huidige wereld is er een overvloed aan communicatie. Jouw boodschap op de juiste manier bij je doelgroep krijgen, is daardoor een specialistisch vak. Daarom ondersteunen wij onze opdrachtgevers over de volle breedte in hun communicatiebehoefte, zorgen we voor een eenduidig gezicht naar buiten toe én dragen zo bij aan kostenefficiency.

Onze oplossing >

Met onze brede kennis van traditionele en nieuwe media adviseren wij onze klanten in de juiste communicatiemix en zorgen aansluitend voor een passende uitvoering. Creatie en productie gaan daarbij hand in hand. Van enkelvoudige producties tot complete creatieve crossmediale campagnes.

ONS WERK IS ONZE PASSIE

En daar vertellen we je graag meer over in onze blog.

In alles wat we doen zoeken we naar creatieve innovatie en verbetering.

Van kleine tips over papierkeuze, kleurgebruik of typografie, tot strategische adviezen in het bereiken van jouw gewenste doelgroep via online kanalen.

Wij creëren meerwaarde voor onze klanten in alles wat we doen. Door communicatie & creativiteit die inspireert, de aandacht trekt en bijdraagt aan de doelen van onze klanten. Bekijk hieronder een aantal van onze blog posts.

Wij zullen op ons blog met grote regelmaat nieuwe items posten, dus kom snel terug voor nog meer interessante communicatie content!

VOOR WIE DOEN WE DIT ALLEMAAL?

Onze klanten staan voorop!

Daarom doen wij alles aan het creëren van duurzame relaties met onze klanten. Wij zijn werkzaam voor veel verschillende branches en sectoren. Deze afwisseling houdt ons scherp en geeft ons unieke inzichten die wij optimaal inzetten om voor onze klanten waardevolle communicatieoplossingen te creëren en te produceren.

Wij zijn daarom ook trots om voor veel van deze mooie bedrijven en grote organisaties al jarenlang het verschil te mogen maken! Zie hieronder een greep uit onze klanten:

sofine logo
laudy bouw logo
grausbouw logo